Whatsapp Whatsapp
Telefon Call Now
×

Transplanti i Flokeve ne Turqi

Istanbul
FREE ONLINE DOCTOR CONSULTATION
?
J'accepte la politique de confidentialité et les conditions d'utilisation. Je donne mon consentement explicite pour être contacté.
Mbjellja E Flokëve Me Mikro Fue

Mikro FUE , në fakt është një procesi i heqjes së grafteve / njësive folikulare një nga një nga zona e dhuruesit individualisht duke përdorur një mikromotor. Ekzistojnë shumë teknika të ndryshme në dispozicion për transferimin e graftave të marra.

Lexo më shumë
DHI

Graftet (në terminologjinë mjekësore, çdo ind ose organ i marrë nga një pjesë tjetër e trupit ose nga një donator tjetër për transplantim quhet graft) e marra nga zona dhuruese me gjëndra flokësh mund të transferohen direkt në zonën ku mbjellja e flokëve do të kryhet me teknikën DHI.

Lexo më shumë
Transplantimi i Flokëve Me Safir

Mikro FUE , në fakt duke përdorur mikromotorin është një procesi i heqjes së grafteve / njësive folikulare një nga një individualisht nga zona dhuruese. Emri i përgjithshëm i teknikës së përdorur për transferimin e grafteve është prerja (hapja e kanaleve ku do të vendosen gjëndrat e flokëve).

Lexo më shumë
Safir Fue Saç Ekimi
 • Safir fue saç ekimi (maksimum greft)
 • İğnesiz lokal anestezi (Ekstra)
 • Vücut kılı nakli (Ekstra)
 • Operasyon anı ve sonrası Mezoterapi tedavisi
 • Operasyon öncesi ve sonrası konsültasyon
 • Profesyonel ekip
 • Konaklama ve Transfer
 • Kan testi
 • İlaç ve bakım ürünleri
DHI Fue Saç Ekimi
 • Dhi fue saç ekimi (maksimum greft)
 • İğnesiz lokal anestezi (Ekstra)
 • Vücut kılı nakli (Ekstra)
 • Operasyon anı ve sonrası Mezoterapi tedavisi
 • Operasyon öncesi ve sonrası konsültasyon
 • Profesyonel ekip
 • Konaklama ve Transfer
 • Kan testi
 • İlaç ve bakım ürünleri
Safir Fue Sakal Ekimi
 • Safir fue sakal ekimi (maksimum greft)
 • İğnesiz lokal anestezi (Ekstra)
 • Vücut kılı nakli (Ekstra)
 • Operasyon anı ve sonrası Mezoterapi tedavisi
 • Operasyon öncesi ve sonrası konsültasyon
 • Profesyonel ekip
 • Konaklama ve Transfer
 • Kan testi
 • İlaç ve bakım ürünleri
DHI Fue Sakal Ekimi
 • DHI fue sakal ekimi (maksimum greft)
 • İğnesiz lokal anestezi (Ekstra)
 • Vücut kılı nakli (Ekstra)
 • Operasyon anı ve sonrası Mezoterapi tedavisi
 • Operasyon öncesi ve sonrası konsültasyon
 • Profesyonel ekip
 • Konaklama ve Transfer
 • Kan testi
 • İlaç ve bakım ürünleri
Vendi i Klinikës së Flokëve të Buzëqeshjes në Shtypin Botëror
KOMENTE

Ata na treguan të gjitha detajet rreth operacionit dhe çfarë do të ndodhte; meqenëse ky ishte operacioni im i parë, unë u lehtësova nga informacionet. Gjatë gjithë procesit të trajtimit, stafi mund të sigurojë aq shumë mbështetje dhe ndihmë; ata e bënë kohën time këtu më të rehatshme.

ALAN- Mbretëria e Bashkuar

I gjithë procesi i transplantimit të flokëve zgjat rreth 8 orë dhe transplantimi u krye në mënyrë profesionale nga stafi në Smile.

Jonathan – Mbretëria e Bashkuar

Gjithçka kaloi sipas planit dhe mikpritja turke ishte madhështore. Ndjekje perfekte dhe sugjerime të vlefshme në çdo hap. E adhurova këtë proces!

Syed – KANADA

Në përgjithësi, nuk kemi hasur ndonjë vështirësi gjatë udhëtimit dhe gjithçka ishte mirë e organizuar.

Brendan – Irlandë

Njerëzit që duan të kenë të njëjtin proces, unë kurrë nuk do të hezitoja të sugjeroja klinikën smile hair.

Peter – Mbretëria e Bashkuar

Është një spital i nivelit shumë të lartë. Përvoja ime e përgjithshme e udhëtimit ishte 10 nga 10. Do ta rekomandoja patjetër te miqtë, familja ime dhe të gjithë të tjerët.

John- Irlandë

Prandaj, do t’ua rekomandoja njerëzve të tjerë vetëm në dritën e përvojës sime dhe gjithashtu do të preferoja këtë klinikë nëse do të kisha të njëjtën procedurë për herë të dytë.

Lesley, Gjermani

Klinika Smile dhe stafi i saj ishin shumë profesional dhe bënë një punë të shkëlqyeshme; pas procedurës ata me të vërtetë ishin të interesuar për mua.

Ryan, Mbretëria e Bashkuar

Pavarësisht se ishte në një vend i huaj, ishte një proces shumë i qetë.

Ramiro S., Shtetet e Bashkuara

Meqenëse jam një klient pak i përpiktë (i tendosur dhe nervoz me shume se kurre), durimi i tyre me mua më bëri të ndjehem rehat. Staf shumë miqësor dhe profesional

Louis, United Kingdom

Komentime Google

5,0
Shikoni klinikën tonë në BBC dhe NORD TV

Klinikën tonë ndiqeni në Nord TV

Klinikën tonë ndiqeni në BBC News TV

Transplantimi i Flokëve

Mikro FUE është në të vërtetë procesi i heqjes së grafikëve / njësive folikulare individuale nga fusha rrotulluese duke përdorur një mikromotor.

Ekzistojnë shumë teknika të ndryshme për transferimin e shartimeve.

BLOG

DHI Vs FUE (Teknikat e Vendosjes së Graftit)

Teknikat e vendosjes së graftit mund të ndahen në kategori të ndryshme: Se pari hapja e kanaleve, ng..

Lexo më shumë

Humbje e Flokëve tek Femrat

Shumë femra përjetojnë rënie të flokëve në një periudhë të jetës së tyre. Rënia e flokëve mund të ke..

Lexo më shumë

Humbje e Flokëve tek Meshkujt

Tek shumica e meshkujve rënia e flokëve fillon në fund të moshën 20 vjeçare dhe rritet në moshën..

Lexo më shumë

Anestezia pa Gjilpërë

Në operacionet kirurgjikale, pika më e rëndësishme e shqetësimit të pacientëve është frika nga n..

Lexo më shumë

Operacioni i Transplantit të Flokëve

Procesi i mbjelljes së flokëve filloi në vitet ’50 dhe në të vërtetë filloi per një transplant o..

Lexo më shumë

Para Operacıonıt Te Mbjelljes Së Flokëve

Të gjithë pacientët që vendosin të bëjnë një operacion për transplantin e flokëve kanë shumë pye..

Lexo më shumë

Pas Operacıonıt Te Mbjelljes Së Flokëve

Sot shumë njerëz kanë probleme me rënien e flokëve për shkak të stresit, kushteve te vështira të..

Lexo më shumë

Larja e Flokëve pas Transplantimit të Flokëve

Kujdesi pas transplantimit të flokëve është shumë i rëndësishëm për suksesin e procedurës dhe ka..

Lexo më shumë

Transplantimi i Flokëve Me Safir

TRANSPLANTIMI I FLOKËVE ME METODEN SAFIR A ËSHTË NË TË VËRTET TERMI I DUHUR? Mikro FUE , në fakt ..

Lexo më shumë

Transplanti i flokëve


Flokët kanë qenë gjithmonë një faktor kritik i paraqitjes si për burrat ashtu edhe për gratë, duke ndikuar në ndjenjën e tyre të besimit në varësi të faktit nëse kanë flokë të trashë apo të hollë. Sot, të kesh flokë të fortë të shëndetshëm konsiderohet një nga mënyrat kryesore për të tërhequr vëmendjen e seksit të kundërt. Kjo është arsyeja pse humbja e flokëve mund të shkaktojë një humbje të vetëbesimit, si dhe probleme të tjera psikologjike. Forma e shërueshme e humbjes së flokëve quhet alopecia androgjenike. Gjatë dekadës së fundit, për shkak të përparimeve teknike dhe teknologjike në mjetet mikrokirurgjike, transplantet e flokëve në menyre natyrale tani janë të disponueshme.


Si funksionon transplantimi i flokëve?


Transplanti i Flokeve ne Turqi përfshin nxjerrjen e flokëve nga një zonë dhuruese (zakonisht pjesa e pasme e kokës, por edhe mjekra dhe zona të tjera nëse është e nevojshme) dhe implantimi i tyre në një zonë ku ka pak ose aspak rritje të flokëve. Procedura kryhet nga kirurgë të transplantit të flokëve, si dhe teknikë, dhe mund të zgjasë nga 6 deri në 8 orë. Në këtë artikull të shkurtër, ne do të ndajmë informacione rreth temave të mëposhtme: përgatitja për operacionin e transplantimit të flokëve; fazat kryesore të një procedure të transplantimit të flokëve; kostoja e transplantimit të flokëve; dhe gjërat që duhet të merren parasysh pas transplantimit të flokëve.


Përgatitja për operacionin e transplantit të flokëve


Urime, ju keni vendosur të keni një procedurë të transplantimit të flokëve. Mënyra dhe klinika janë vendosur gjithashtu.


Po në lidhje me periudhën para-operimit?


A e keni përgatitur vërtet veten për operacionin?


Ne ju rekomandojmë t'i kushtoni vëmendje pikave të mëposhtme:


- Sigurohuni që keni bërë të gjitha pyetjet e nevojshme dhe qe keni marrë përgjigje të qarta. - Ndaloni pirjen e duhanit dhe marrjen e aspirinës 7 ditë më parë, dhe pirjen e kafeinës, çajit jeshil dhe alkoolit 3 ditë para operacionit. - Organizohuni në mënyrë që të ketë një periudhë pushimi të paktën 3 ditë pas procedurës. - Sigurohuni që të keni një mëngjes të shëndetshëm përpara operacionit. Nëse operacioni është pas drekës, ne rekomandojmë në vend të kësaj një vakt të lehtë. - Në ditën e procedurës, duhet të vishni një këmishë të mbyllur ose një xhup me zinxhir. Shmangni veshjen e rrobave që mund të jene në kontakt me kokën tuaj kur zhvisheni ose visheni, në mënyrë që të parandaloni ndonjë dëmtim të mundshëm në floket e sapo mbjella. - Sigurohuni që të jeni në kohë në klinikë.


Fazat kryesore të një procedure të transplantimit të flokëve


Ju keni bërë të gjitha përgatitjet, më në fund është dita e operacionit tuaj dhe keni mbërritur në klinikë me kohë. Cfare tjeter?


Ekzistojnë tre faza kryesore për një procedurë të transplantimit të flokëve:
1. Stadi Preliminar:Kjo fazë përfshin të gjitha hapat që nga momenti i arritjes tuaj në aplikimin e anestezisë lokale.
Testet e gjakut: Ky është hapi i parë kryesor për të përcaktuar nëse pacienti mund të ketë një gjendje mjekesore duke i parandaluar ata të vazhdojnë më tej me procedurën. Marrja e gjakut duhet të zgjasë jo më shumë se një minutë, dhe rezultatet do të dalin kur të mbaroni të dëgjoni prezantimin hyrës nga mjekët tanë.
Prezantimi hyrës dhe cilësia e flokeve : Ky prezantim nga mjekët tanë është unik për Klinikën e Flokëve SMILE, pasi ndihmon për t'ju përgatitur psikologjikisht për operacionin dhe në të njëjtën kohë ju informon për cilësinë e flokeve dhe ndikimin e saj në rezultatet përfundimtare. Informacioni i ofruar ndihmon në përcaktimin e pritjeve realiste duke perjashtuar premtimet e rreme dhe rezultatet e ekzagjeruara të reklamuara.
Planifikimi i procedurës: Gjatë këtij hapi, do të keni konsultimin individual me mjekun, ku ai / ajo do të fillojë duke dëgjuar pritjet tuaja. Mjeku do të vlerësojë teknikisht nëse ato pritje mund të përmbushen, dhe nëse është e nevojshme, të ofrojë alternativa me demonstrime vizuale. Plani i procedurës do të përfundojë më pas duke marrë parasysh kontributin e pacientit dhe rekomandimet teknike të mjekut. Mjeku do te vizatoje linjen e re te flokut dhe flokët tuaj do të rruhen në përgatitje të anestezisë lokale. Gjatë kësaj faze, do t'ju kërkohet të vishni një uniforme pacientësh dhe të gjitha gjërat tuaja personale do të mbahen të sigurta në dollapin e dhomës të rezervuar vetëm për ju.
2. Anestezia lokale: Transplantimet e flokëve kryhen me anestezi lokale. Pacienti është zgjuar gjatë gjithë procedurës. Ndërsa mund të ndjeni një djegie të lehtë për injeksionet e para, nuk do të ndjeheni dhimbje për pjesën tjetër të operacionit. Duhen rreth 15-20 minuta që anestezia lokale të hyjë në fuqi në varësi të pacientit.
3. Procedura e transplantimit të flokëve: Procedura përbëhet nga 3 faza kryesore.
Nxjerrja: Deri pak kohe me pare, nxjerrja e flokeve behej me metodën manuale të FUE. Sipas përparimeve teknologjike, kjo metodë i ka dhënë rrugë metodës me Micromotor FUE e cila lejon një nxjerrje më të shpejtë dhe të dendur të flokeve gjate seances. Graftet e nxjerra më pas mblidhen duke përdorur një pincete dhe ndahen sias dendësise se flokëve të gatshëm për implantim. Graftet mbahen në një solucion të veçantë mbrojtës gjatë gjithë kësaj procedure.
Hapja e kanaleve: Faza më kritike e një procedure të transplantimit të flokëve është hapja e kanaleve pasi do të ndikojë në pamjen natyrale të flokëve të transplantuar. Numri i flokëve të nxjerrë përcakton numrin e kanaleve që duhet të hapen. Anestezia lokale aplikohet këtë herë në zonën ku do te mbillet floku, për të parandaluar dhimbjen. Meqenëse gradienti dhe thellësia e kanalit do të ndikojnë drejtpërdrejt në pamjen natyrale, është e rëndësishme që ajo të kryhet nga kirurgë me përvojë. Rezultati përfundimtar një vit nga procedura do të përcaktohet shumë nga suksesi i kësaj faze. Përvoja e gjerë e mjekëve tanë në Klinikën e Flokëve Smile do të garantojë këtë sukses.
Implantimi: Hapi i fundit është faza e implantimit. Gjatësia e fazës mund të ndryshojë nga pacienti në pacient në varësi të numrit të grafteve të nxjerra, gjendjen e përgjithshme të pacientit dhe nivelin e gjakderdhjes së tyre. Pasi të bëhen transplantet me kujdes, mbaron procedura e transplantimit të flokëve.

Kostoja e transplantit të flokëve


Metoda e kostos per cdo graft, ndërsa eshte metoda më e përhapur e mbjelljes se flokeve në të gjithë botën, nuk është shumë e zakonshme në klinikat e flokëve në të gjithë Turqinë. Në vend të kësaj, procedurat e transplantimit të flokëve kane çmim për çdo operacion zakonisht si pjesë e një pakete gjithëpërfshirëse. Cmimet për këto marrëveshje të paketave varen nga detajet e marrëveshjes, si dhe nga raporti i cilësisë së çmimeve të secilës klinikë. Zgjidhja më ideale për një pacient të ardhshëm është të bëjë treg të hulumtimit për të krahasuar detajet e sakta dhe cilësinë e shërbimit të ofruar. Pacientët duhet të kene kujdes nëse një ofertë e dhënë është relativisht shumë më e ulët ose shumë më e lartë se çmimi mesatar i një marrëveshje pakete në ofertë.
Gjërat që duhet të merren parasysh pas transplantimit të flokëve

Procedura juaj e transplantimit të flokëve është përfunduar me sukses. Tani është koha të kalojmë në pikat për të parë kujdesin për të ndjekur procedurën. Do të duhen rreth 12-18 muaj që flokët e transplantuar të përshtaten në mjedisin e tyre të ri dhe të rriten plotësisht. 3 muajt e parë do të kërkojë një durim pasi flokët e transplantuar gradualisht do të bien. Disa përgjegjësi i bien pacientit gjatë kësaj faze. Shfaqja përfundimtare është po aq rezultat i një procedure të suksesshme sa edhe suksesi i kujdesit pas operacionit të marrë nga pacienti. Ulja e sasisë se pirjes se duhanit, ngrënia e një diete të shëndetshme, shmangia e përdorimit të shamponave komerciale dhe marrja e komplekseve me vitamina dhe produkte që ushqejnë flokët tuaj, së bashku do të ndihmojnë në rikuperimin dhe rritjen e suksesshme të flokëve tuaj të rinj. Eshtë e rëndësishme të theksohet se rastet kur pacienti përfundon i pakënaqur me rezultatin përfundimtar janë shpesh rastet kur pacienti nuk ka arritur të sigurojë kujdes adekuat pas operacionit pas një transplantimi të suksesshëm të flokëve. Si ne të gjitha procedurat estetike, kujdesi pas operacionit është thelbësor për të arritur rezultatet më të mira të mundshme. Klinika e Flokëve Smile ju siguron pacientëve të saj të gjithë informacionin e nevojshëm menjëherë pas procedurës së transplantimit të flokëve dhe do të vazhdojë t'ju monitorojë dhe ju mbështesë gjatë gjithë këtij procesi. Ne gjithashtu sigurojmë një pakete pas operacionit i cili përfshin një manual me informacion më të detajuar në lidhje me kujdesin pas operacionit.